UWANO 6300

Ny toppmodell

Designvarmepumpe | Mitsubishi Lenta Silent

Lenta Silent fra Mitsubishi Electric.

Foto: Mitsubishi Electric

Kjøp UWANO 6300 nå

 • Gratis befaring innenfor 20 km fra Horten sentrum.
 • Pris inkl. standard montering innenfor 20 km fra Horten sentrum (større avstand?).
 • Montøren bringer varmepumpe uten tillegg i pris.
 • Montøren rydder opp og tar med emballasje.
 • Du kan delbetale.
Mitsubishi Uwano hvit
Hvit Uwano 4,8 kW

kr 26900 | Detaljer

Delbetaling kr 1165,83/mnd. (24 mnd.)
Delbetalingspris kr 27980
x
Art.nr.:
UWANO6300
Tilstand:
Ny

Hvordan vil du kjøpe:

Delbetaling ›

Fordelaktig finansiering

Rentefri delbetaling i 24 mnd. Kun 45,– per mnd. Kun adm.gebyr kommer ekstra.

Representativt eksempel for delbetaling 24 måneder. Tar utgangspunkt i kjøp på kr 20000 som gir effektiv rente på 5,00 prosent

Totalbeløp 21080kr for kredittkjøp på 20000kr. Kredittkostnad 1080kr.

For mer informasjon: ring 92681867

Serviceavtale ›

Service på luft-luft

For maksimal glede og nytte av din nye varmepumpe, bør den få regelmessig service.

Uten service mister varmepumper ca 10 % effekt pr. år, og varme­tapet merkes best på kalde dager. For varmepumper i private hjem anbefales service normalt hvert annet år. I støvete omgivelser, eller hjem med dyr som røyter, kan det være optimalt med årlig service.

Anlegg med over 3 kg kjøle­medie skal ha årlig F-gass-kontroll. Årlig kontroll er et myndighets­­krav, og anlegg­s­eier må sørge for at kontroll finner sted.

Du kan gjøre en avtale nå, så slipper du å tenke mer på det.

Service på luft-luft varmepumper koster 1990 kroner inkludert moms innenfor 20 km fra Horten sentrum, pluss 25 kroner per km ut over dette.

Les mer om service på varmepumper ›

Send din bestilling med SMS eller epost. Eller ring :)

Varene sendes med Bring i oppkrav, og betales på Postens utlevering.
Husk navn og leverings­­adresse, samt mobil­nummer for hente­­melding på sms!

Gorm Lenes
GCMM varmepumper
Eies og drives av Gorm Lenes
Bli kjent med Gorm …

Produktdata

UWANO: Soveroms­varmepumpen
Kategori: Luft-luft varmepumpe
Modell: UWANO 6300
Produsent: Mitsubishi Electric
Innedel:
Farge: Hvit
Art.nr.: UWANO6300
SCOP: 5,2
SEER: 11,2
Energiklasse oppvarming:
Nominell kapasitet ved +7ºC: 3,2 kW
Effektforbruk nominell: 0,58 kW
Effekt ved -15ºC: 4,8 kW
Effekt ved -25ºC: 3,2 kW
Effekt oppvarming +7ºC min/std/max: 0,8/–/6,3 kW
Lydtrykk oppvarming H/M/L/S: 41/36/30/25/19 dBA
Energiklasse kjøling:
Effekt kjøling min/std/max: 0,9/–/3,5 kW
Lydtrykk kjøling H/M/L/S: 41/36/30/25/19 dBA
Mål h/b/d: 305mm/998mm/247mm
Vekt: 14,5 kg
Utedel:
Art.nr.: MUZ-RV25-35VGHZ-SC
Lydtrykk oppvarming (nom./stille): 49 dBA
Lydtrykk kjøling (nom./stille): – dBA
Kuldemedium: R32
Mål h/b/d: 714mm/800mm/285mm
Vekt: 39,5 kg

Rask oppvarming

Ingen av Mitsubishis varmepumper varmer et rom raskere! UWANO er den kraftigste varmepumpen, og i en egen klasse når det gjelder kapasitet og egenskap til å varme opp store rom. Den energief­fektive kompressoren med Hyper Heating-teknologi leverer mye varme selv på de aller kaldeste dagene. UWANO tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -36°C på Drevsjø. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er ned til -30°C, og ved -25°C leverer UWANO 6300 hele 3200W, noe som tilsvarer varmen du får fra mer enn 3 standard panelovner!

3D i-see Sensor

3D i-see Sensor.

Foto: Mitsubishi Electric

3D i-see Sensor

3D i-see Sensoren registrerer og memorerer rommets utforming, merker variasjoner i romtemperaturen, og oppdager hvor folk befinner seg i rommet. Med i-see Sensoren vet varmepumpen hvilke områder i rommet som må varmes eller kjøles ned, og vil jobbe for å opprettholde ønsket temperatur på de stedene du oppholder deg oftest. Sensoren kan også registrere tilstede­værelse og påvisning av fravær, med mulighet for automatisk sparemodus når du forlater rommet. Dette vil gi deg vesentlig besparelse over tid. Du kan også velge at enheten slår seg helt av etter 2 timer. Dette er spesielt egnet i kjølesesong, eller f.eks. på arbeidsplassen.

Doble luftspjeld

De doble luftspjeldene styrer luftstrømmene både horisontalt og vertikalt uavhengig av hverandre. Med dette dekker UWANO flere behov der en varmepumpe ikke har kunnet levere optimal spredning av varme- og kjøling tidligere. Rom eller trappe- og etasjeskiller som krever tilpasset spredning av luftstrømmen for optimal ytelse, er ingen hindring med UWANO.

Dual Barrier Coating

En skitten innedel forringer varmepumpens energi­ef­fektivitet og ditt inneklima. For å løse dette er UWANO utstyrt med beskyttelses­belegget Dual Barrier Coating. Belegget beskytter maskinens innedel slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et renere inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid.

Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus.

Foto: Mitsubishi Electric

Plasma Quad Plus

UWANO har filterfunksjoner i toppklasse med Plasma Quad Plus. Filteret holder ditt innemiljø fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og mikroskopiske partikler under 2,5 mikrometer. Dette er mikropartikler mindre enn 4% av bredden til et hårstrå. UWANO sikrer med dette et renere inneklima og økt komfort for alle i rommet.

Innebygget WiFi

Med WiFi kan du enkelt styre ditt innemiljø – uavhengig av hvor du befinner deg. Du kan f.eks. justere vedlikeholds­varmen på hytta, øke varmen i stua før du står opp, eller kjøle ned huset til du kommer hjem. WiFi-integrasjonen i UWANO kommer med QR-kode for enda enklere parring og oppsett.

Laget for skandinavia

UWANO er utviklet for iskalde, nordiske forhold. Når du kjøper en UWANO får du en solid konstruksjon med høy kvalitet, lang levetid og spesialtilpasset vårt kalde skandinaviske klima. Utedelen er derfor merket med Made for Scandinavia. Dette gir en ekstra trygghet for deg og en garanti for at produktet er produsert for vårt tøffe klima.

Testet på drevsjø i -36°C

UWANO er testet en rekke steder i Norge og Sverige. For at vi kunne sikre 100% varmekapasitet ved -25°C var én av testene på ett av Norges kaldeste steder. Drevsjø innehar kulderekorden på -47°C. I testperioden jan-mars 2021 var det mer enn 50 dager med konstant kulde, og det kaldeste var -36°C. UWANO leverte tilstrekkelig luftmengde og enestående oppvarmingsevne gjennom hele perioden. Testen bekrefter at UWANO leverer høy og stabil innetemperatur selv i ekstremt lave utendørstemperaturer.

Drive mode selector

Ingen boliger er helt like, og vi har også forskjellige behov og preferanser. Møblering, areal, åpen løsning, rom med mange dører, eller kanskje ekstra behov for stillhet. For å gjøre det enda enklere for deg kan du med Drive Mode Selector ved ett enkelt trykk på fjernkontrollen velge mellom 3 forhåndsinnstilte innstillinger du ønsker varmepumpen skal jobbe i:

 1. Stort rom (Wide Room Mode) – her øker turtallet på viften. Dette gir ekstra kraftig luftstrøm og lang kastelengde for optimal oppvarming og god fordeling av varmen i hele rommet.
 2. Økonomi (Eco Mode) – her blir det en gradvis oppvarming som gir et lavere strømforbruk og ekstra sparte strømkostnader.
 3. Stille (Quiet Mode) – her senker innedelen effektivt lydnivået og gir et enda roligere og fredfullt innemiljø. Dette er ideelt dersom man er ekstra var for lyd, eller innedelen er plassert på soverommet.
Varmesprederunksjon

Varmesprederunksjon.

Foto: Mitsubishi Electric

Varmespreder­funksjon

Når UWANO oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Filter nærbilde

Filter som tar unna alle mikroskopiske partikler.

Foto: Mitsubishi Electric

Rent inneklima – enkelt vedlikehold

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder UWANO hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener. UWANOs filter tar unna alle mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. Det er mindre enn 4% av bredden til et hårstrå.

UWANO er også utstyrt med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg. Belegget beskytter maskinens innedel mot skitt og støv i varmeveksleren, viftehjulet og luftkanalen bak viftehjulet og luftspjeldene. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet, og sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid. Belegget inneholder også et anti muggstoff som forebygger at mugg bygger seg opp inne i innedelen.

Miljø- og klimavennlig

UWANO har mer enn rå kraft og mye teknologi, den er også en miljøvennlig varmepumpe. Maskinen er klassifisert med A+++ og benytter kjølemediet R32. Kjølemediet gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bra for både miljøet og deg.

Montering inkludert i prisen

Befaring og standard montering innenfor 20 km fra Horten er inkludert i prisen. Ta kontakt for å avtale tid og sted.

 • En av verdens største produsenter av elektro og elektronikk.
 • Nittifem års erfaring med design og produksjon av elektriske produkter.
 • Effektive og driftssikre varmepumper.

Send din bestilling med SMS eller epost. Eller ring :)